Hairtimeİstanbul
Summera Saleem
Arts

Haaruitval Kliniek Rotterdam

Hairtime Istanbul Haaruitval Kliniek is een van de meest gerenommeerde behandelcentra voor haaruitval in Rotterdam, Capelle aan den IJssel. De kliniek biedt de nieuwste medische technieken en technologieën, van Prp tot haarmesotherapiebehandelingen.

media ödüller
KRIJG GRATIS OVERLEG
Voor volledige informatie over haaruitval behandelingen, vul het contactformulier in. Nadat u het contactformulier heeft ingevuld, wordt er contact met u opgenomen door onze gekwalificeerde ambulante coördinatoren. Tijdens het online consult ontvangen wij van u informatie over uw klachten en stellen wij een uniek behandelplan voor u op. Ga voor een natuurlijke uitstraling met de meest geprefereerde haaruitvalbehandelingen in Rotterdam.
Hairtimeİstanbul
HairtimeIstanbul

HairtimeIstanbul is een haartransplantatie kliniek die in 2003 is gestart in Istanbul.

image

Over Ons

HairtimeIstanbul

HairtimeIstanbul is een haartransplantatie kliniek die in 2003 is gestart in Istanbul.

Sinds begin 2016 is er ook een prive-kliniek geopend in Capelle aan den IJssel. HairtimeIstanbul werkt sinds de start met één vast team. Onze specialisten zijn internationaal gecertificeerd en ontwikkelen zich in de meest nieuwe technieken.

Wij gaan voor op de ontwikkelingen en werken met de nieuwste apparatuur. Daarnaast zijn onze klinieken modern ingericht en gebonden aan strenge hygiëne richtlijnen op het gebied van desinfectie en sterilisatie.

  • Beste Technieken
  • Natuurlijke Resultaten
image
DHI Haartransplantatie

Een van de voorkeursmethoden voor de oplossing van haarverlies is de D..

Saffier Haartransplantatie

Bij een saffierhaartransplantatie worden de haarzakjes één voor één ui..

image
PRP Haarbehandeling

Platelet-Rich Plasma (PRP) haarbehandeling is een niet-chirurgische th..

Haar Mesotherapie

Mesotherapie is een niet-chirurgische cosmetische behandeling die in d..

Welkom
Hairtime Istanbul
Haaruitval Behandelingen Kliniek Rotterdam

Met grote trots mogen wij aanwijzen een van de beste klinieken voor haaruitvalbehandelingen in Rotterdam te zijn. Wij ontzorgen u met onze eersteklas service op maat, zodat u zich helemaal op uw gemak voelt bij een haaruitvalbehandeling in Nederland.

Duizenden glimlachen stralen naar ons, van over de hele wereld, in ruil voor onze succesvolle en patiëntgerichte behandelingen. Wij hebben onverslaanbare behandelingen tegen haaruitval Rotterdam beoordelingen. Het zien van de bijdrage van onze diensten aan al onze patiënten houdt onze passie voor hoogwaardige haaruitvalbehandelingen levend.

Gelegen in het hart van de prachtige stad Rotterdam, verwelkomt Hairtime Istanbul Kliniek, met ons ervaren en dynamische team, u tijdens uw verblijf met VIP-service.

Luister naar de ervaringen met behandelingen tegen haaruitval van onze patiënten bij Hairtime Istanbul!
image
7.500+
Patiënten Wereldwijd
image
2000
Uitstekende Beoordelingen
image
15
Jarenlange Ervaring
image
12
Deskundige Adviseurs
Haaruitval Voor-Na Resultaten
comments back
Bekijk de ervaringen van onze patiënten

Haaruitval behandelingen

Veelgestelde Vragen

Wat doet een haarverlieskliniek?

Haarverliesklinieken zijn gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van haarverlies. De diensten omvatten meestal hoofdhuidanalyse, bloedtests om onderliggende problemen te identificeren, het voorschrijven van medicatie, het aanbevelen van topische behandelingen en in sommige gevallen het uitvoeren van haartransplantatiechirurgie.

Hoe kan ik me voorbereiden op mijn eerste bezoek aan een haarverlieskliniek?

Tijdens uw eerste bezoek zal uw haarverliesspecialist waarschijnlijk uw medische geschiedenis, eventuele medicijnen die u gebruikt, en de aard van uw haarverlies (bijv. wanneer het begon, hoe het is verlopen) willen weten. Het kan handig zijn om een lijst met uw medicijnen mee te nemen en voorbereid te zijn om dit soort vragen te beantwoorden.

Hoe lang duurt het meestal om resultaten te zien van haarverliesbehandelingen?

De resultaten van haarverliesbehandelingen kunnen sterk variëren, afhankelijk van het individu en het type behandeling. Over het algemeen kan het enkele maanden tot een jaar duren om aanzienlijke veranderingen te zien.

Wanneer begin ik resultaten te zien van PRP-haarbehandeling?

Typisch kunnen zichtbare resultaten worden gezien na ongeveer vier tot zes maanden vanaf de eerste behandeling. Dit varieert afhankelijk van individuele reacties op de behandeling.

Kunnen haarverliesklinieken zowel mannen als vrouwen helpen?

Ja, haarverliesklinieken bieden meestal diensten aan zowel mannen als vrouwen. Hoewel androgenetische alopecia vaker voorkomt bij mannen, kunnen vrouwen ook last hebben van dit type haarverlies, evenals van andere soorten.

Bieden haarverliesklinieken behandelingen voor alle soorten haarverlies?

De meeste haarverliesklinieken kunnen behandelingen bieden voor verschillende soorten haarverlies, zoals androgenetische alopecia (mannelijke of vrouwelijke kaalheid), alopecia areata, telogeen effluvium, en anderen. De effectiviteit van de behandeling kan echter variëren, afhankelijk van de oorzaak van haarverlies.

Wat kan ik verwachten tijdens een haartransplantatieprocedure in een kliniek?

Tijdens een haartransplantatieprocedure worden haarfollikels genomen van een gebied op uw hoofdhuid waar de haargroei goed is en getransplanteerd naar het gebied van haarverlies. De procedure wordt meestal uitgevoerd onder lokale verdoving en kan enkele uren duren. Hersteltijden variëren, maar de meeste mensen kunnen na een paar dagen weer aan het werk.

Zijn er bijwerkingen of risico’s verbonden aan behandelingen in een haarverlieskliniek?

Alle behandelingen, inclusief die voor haarverlies, hebben mogelijke bijwerkingen of risico's. Topische en orale medicijnen kunnen bijwerkingen hebben zoals hoofdhuidirritatie of seksuele disfunctie. Chirurgische procedures zoals haartransplantaties hebben risico's waaronder infectie, littekens, en onnatuurlijke nieuwe haargroei.

Hoe werkt PRP-behandeling?

PRP werkt door de bloedtoevoer naar de haarfollikel te verhogen en de dikte van de haarschacht te vergroten. De groeifactoren in je bloedcellen doen hun werk en de haargroei wordt op natuurlijke wijze gestimuleerd.

Wat is PRP-haarbehandeling?

Platelet-Rich Plasma (PRP) haarbehandeling is een niet-chirurgische procedure die het eigen bloed van de patiënt gebruikt om haargroei te bevorderen. Het bloed wordt gecentrifugeerd om het plasma te scheiden, dat rijk is aan groeifactoren. Dit plasma wordt vervolgens in de hoofdhuid geïnjecteerd om de haargroei te stimuleren.